Een rustgevende oase in uw achtertuin

Droomt u van de perfecte tuin? Van een rustgevende, groene oase in uw achtertuin, waar u kunt ontspannen, genieten, wegdromen? Waar u even de drukte van elke dag van u af kunt schudden? Wannes De Staercke, meewerkend zaakvoerder van Tuinen Wannes De Staercke, helpt u bij het realiseren van het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw droomtuin.

Ervaring, expertise en vakmanschap in tuinaanleg

Met meer dan 15 jaar ervaring in tuinontwerp en tuinaanleg, beschikken we over de expertise om elke tuin – klein en groot – om te toveren tot een paradijs. Met expertise, vakmanschap en de juiste machines voeren we alle aanleg- en onderhoudswerken aan uw tuin zelf uit. Wilt u enkele unieke accenten leggen in het ontwerp? Vertrouw dan op onze partner, Steel Art, voor staalwerk op maat, zoals poortjes, buitentrappen, kunstwerken en cortenstaal.

Uw droomtuin, onze passie

Tuinen Wannes De Staercke voert elk project stipt uit. Afspraken zijn heilig, net als uw wensen en dromen. U geniet van een voortreffelijk aangelegde tuin, met een buitengewone service erbovenop.

Uw tuindroom, dat is onze passie en missie.

Zit u zelf boordevol ideeën voor uw tuin of zoekt u net een vakman die u kan begeleiden in het ontwerp? Vertrouw op onze expertise.
Vraag vandaag nog uw kennismakingsgesprek aan via onze contactpagina.

Samenwerking met :

STEELART

GARDENCENTER
MOENS

Tuinen Wannes De Staercke BVBA